Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Uvádíte, co všechno město platí, jen zapomínáte uvádět, že to město platí z peněz daňových poplatníků. Protože město žádné své peníze nemá, možná tak z prodeje majetku města, ale ten zase technicky vzato patří daňovým poplatníkům. Takže prodej městského majetku na financování některých věcí města, je v pořádku, protože pokud město nemá, musí prodat majetek, protože když nemá, tak nejspíš nemá ani na údržbu a správu takového majetku.

Vaše otázka nedává smysl. Nejsou auta nebo lidé, protože, a toho jste si možná nevšimla, v těch autech sedí lidé, jezdí s nimi kam potřebují, i když Vám se to zrovna zdá nesmyslné. Je zjevné, že většina lidí chce jezdit autem, jinak by to nedělali, pak by úkolem města mělo být, vyjít takový lidem vstříc, protože od toho tu města máme a proto naše daně plní městskou pokladnu. Pokud sto lidí jede autem a nelíbí se to jedné důchodkyni, pak by asi město mělo upřednostnit těch sto lidí. Ale naštěstí v Kladně nebydlím, takže z něj klidně může být mrtvá zóna.

1 0
možnosti
Foto

J83a55n71a 10M28a97j23o50v89á

14. 7. 2019 23:13

Kéž by to tak bylo... Jenže ono chce sto lidí jezdit autem a sto lidí ulice bez aut a se stromy. Tak 30 % se jich prolíná a chtějí obojí.

Navíc lidé chtějí parkovat u svého domu, ale aby tam nebylo moc aut a bylo dost zeleně...

0 0
možnosti
BG

Kladno má podle mě jeden z nejhorších provozů MHD, jaké jsem kdy viděl. Vše začíná nástupem předními dveřmi, který cestování zdržuje. Ne všechny železniční stanice a zastávky v Kladně jsou přístupné z MHD. Integrace Kladna do PID je přinejmenším podivná. Přitom řešení na kvalitní MHD existuje.

Bohužel spousta lidí si myslí, že auto je symbolem blahobytu a svobody. Když se ale dívám na to, jak někteří objíždí blok domů i třikrát, aby našli parkovací místo, nevím, jestli je to blahobyt nebo svoboda. O tomtéž polemizuju, když vidím kilometrové kolony. Lidi prostě nejsou schopni a ochotni myslet dopředu, stěhují se do míst, kde sice mají klid, ale pak se vymlouvají, že to auto použít musí, protože se dobrovolně ochudili o jiné možnosti dopravy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 8,93
  • Průměrná čtenost 335x
Jsem architekta a matka tří malých dětí a žiju s nimi na Kladně. Chtěla bych, aby Kladno bylo skvělé místo k životu pro ně i pro mě a pro kohokoli dalšího. Město tvoří nejen velké stavby, ale i zdánlivé maličkosti a jeho celková atmosféra záleží na každém z nás.

Jsem zvolenou zastupitelkou za STAN Kladno pro období 2018-2022.

https://www.facebook.com/anicegam/