Diskuse

100 dní

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Věřím, že nová (a mnohdy mladá) krev na radnici opravdu město pozvedne k lepšímu;-) Těch věcí, které by se daly zlepšit, je opravdu spousta. Za mě určitě cyklostezky po městě, momentálně jsou některé trasy v hrozném stavu a často chybí úplně

Dále kultura. Jsem za její zachování, a pokud možno rozšíření. Na Kladně žije 68000 lidí, akce typu Dny města jsou na místě, určitě nerušit.

Potom ubytovny. Nerad bych opět zažil dobu, kdy se sociálně slabí sestěhovávali do objektů v centru města, kde potom dělali nepořádek.

Autobusové nádraží. Nutná je jeho rekonstrukce. Už včera bylo pozdě. Pokud někdo neznalý dojede na autobusák, je zděšen! Opravdu to není dobrá vizitka města. Takto bych mohl pokračovat dále.. je toho opravdu dost, doufám že máte hodně sil, trpělivosti a peněz;-D Držím palce.

1 0
možnosti

A73l31e81š 50S77z51a70b69ó

23. 3. 2019 7:14

Zatím je to vše jen mlácení prázdné slámy a politické zviditelnění.

Zatím jste se nejvíce proslavili "kalamitním stavem" :-)))

Odvoláním schopných lidí a nahrazením jich lidmi ze svých politických kruhů.

Na vybudování dalších parkovišť opět uštípnete další kus zeleně jak plánujete???

Zmizí i poslední dětská hřiště a vše bude jen na "Sletišti"????

Co bude z místy kde člověk jde přes den s největší opatrností a večer skoro vůbec, neboť jsou to zóny kde žijí většinou nezaměstnaní lidé - to stále raději budete pokutovat o 300 metrů dál pejskaře? No a to nyní byla zima a přijde teplo a noční život.Už se nyní těším jak se opět z parku budou ozývat do noci jejich tklivé písně, popíjet alkohol a na pořádek u laviček.

S velkou slávou se otvíralo obchodní centrum které se stalo podobnou zónou a navíc místem kde i fetky a drogy jsou pod dozorem?

To má ještě dojít na Sítenský most - potom tedy do centra směrem od Prahy povedou jen dvě cesty. Jedna z nich je slušný tankodrom už nyní a ta druhá byla ucpaná už nyní, když se předělávala silnice směrem z centra na Sítnou.

Takových připomínek je ještě hodně a já bych raději viděl už nyní nějaké činy a ne jen psané slovy jak dobře o tom všem mluvíte.

0 0
možnosti

Jak byste nedostatek parkovacích míst řešil vy? Navíc z blogu je jasně patrné, že současné zastupitelstvo chce obyvatele města přizvat k rozhodovacím procesům, takže budou mít možnost se na podobě města spolupodílet. To není žádné mlácení prázdné slámy.

0 0
možnosti
Foto

Základem dobré politiky, je zprivatizovat co nejvíc městského majetku a co nejméně se lidem plést do životů a do podnikání. Dovedu si představit, že by město zprivatizovalo i parky s tím, že by je získali společnosti a majitelé bytových jednotek soustředěných kolem těchto parků. Také všechny městské pozemky na sídlištích a kolem bytovek, bych nabídl těmto jednotkám k odkupu, tak aby si je mohli například oplotit. Stanovil bych jim jediné břemeno a to že by museli zachovat současné cesty. Myslím si, že za nedlouho by bylo město plné nádherných zahrádek a parků obohacující životy lidí žijících v jejich blízkosti. A město by nemuselo vynakládat zdroje na jejich údržbu.

0 0
možnosti

Pokusil jste se někde zjistit, jak zprivatizované plochy městské zeleně fungují?

Členové SVJ mají často problém se dohodnout na údržbě a rekonstrukce domu, pro jiné je neřešitelný problém úklid chodeb a společných prostor a Vy věříte, že by členové SVJ byli ochotni financovat poměrně nákladnou údržbu zeleně?

Současná garnitura na radnici může dělat jen to, co ji dovoluje schválený územní plán a pochybuji, že ten by jí umožňoval privatizovat veřejný prostor.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS