Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Divné stavební detaily najdete všude. Ještě lepší je rozvodná skříň, podobně omotaná jakýmsi špagátkem. Na upozornění byl nahrazen ocelovým páskem, neboť opravit zámek - to neumíme.

Již staří Říkané tvrdili: Nondum status solido (žádný dům nebyl postaven solidně).;-D

0 0
možnosti

Dlažební kostky jsou možná pěkné a stylové, ale děsně kloužou, stačí jen slabě zapršet. A když v zimě malinko zamrznou, tak po nich do kopce nevyjdete.

0 0
možnosti

Oceňuji, ze poslankyně přemýšlí, ale když přemýšlí nad těmi lampami mezi jednotou a svým domem vždycky, svědčí to o tom, ze její myšlení nikam nevede. Takéy mne zaujalo, ze si mysli, ze u nich mají ještě porad Jednotu...

0 4
možnosti

Paní architektka Gamanová není poslankyní, ale je členkou zastupitelstva ve svém městě. A ve své práci využívá odbornou erudici, navíc i odborné věci umí vyjádřit srozumitelným jazykem. Takovou pracovitou a zapálenou zastupitelku by spousta měst mohla Kladnu jen závidět.

U nás také chodíme do Jednoty; jednak tento název oprášila místní kavárna spojená s prodejem knih a pořádáním kulturních aktivit, a pak chodíme do obchodů, které jsou dnes přejmenované na Coop, ale nikdo jim jinak neřekne, než Jednota. V Praze se také chodilo čtyři desítky let na Masaryčku a Wilsoňák, i když se obě nádraží oficiálně jmenovala už jinak...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS